TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2020-01211

A projekt célja:

A Four Rivers Chapter klubházban, a folyóparton egészséges és szép környezet tárul a klubba érkezők elé. Szeretnénk a helyet és az egyesületünket a város motoros kultúrát kedvelő régi és új lakói számára is megmutatni, elérhetővé tenni. Rendezvényeinken fellépési lehetőséget biztosítani amatőr művészeti (győri zenészek és színészek) csoportoknak, melyekkel Győr még vonzóbbá és színesebbé válik az itt élők és az ide érkező turisták előtt.

Célunk a motorozás iránt érdeklődő fiatalok, a városba (a város vonzáskörzetébe) költözők és a különböző generációk megszólítása, az önszervező, közösségfejlesztő klubéletbe történő bevonása, befogadása, egymás megismerése. Programsorozatainkban az érdeklődő klubtagok találkozhatnak a hasonló érdeklődésű emberekkel, és a motoros kultúrkörbe tartozó művészeti ágakkal. Nagy figyelmet szentelünk a preventív és biztonságos közlekedés terjesztésére, amely a közösséghez tartozás érzésével felerősítve különösen a fiatalabb korosztály számára hiánypótló és iránymutató. A klubnapokon az egyesületünk által eddig is támogatott etnikumok, győri roma tehetséges fiatalok is fellépési/kiállítási lehetőséget kapnának klubunkban. Ezen tevékenységek növelnék a klubházunk teraszának tervezett felújítását és az akadálymentesítését követő, a HKFS céljainak megfelelő kihasználtságát is.
A klubélet fejlesztésén kívül a nagyközönség számára ismeretterjesztő programokat hozunk létre, neves magyar motorosokkal, világjárókkal és sportolókkal, zenészekkel, mintegy megmutatva és közelebb hozva a motoros életérzést, egészséges szemléletmódot. Mindezen programok halmaza egy fontos célt szolgál: bemutatjuk klubunkat, motorosainkat, az ország nagy motorosait, előítéletek nélkül beszélgetünk, zenélünk, ismerkedünk, miközben fejlesztjük a közlekedési kultúránkat.

Elnyert támogatás összege: 8 000 000 Ft (bruttó)

Támogatás mértéke: 100%

A projekt tervezett ütemezése:

2021.07.31. Projekt előkészítése projektmenedzsment szervezet felállítása, szakmai megvalósítók alkalmazása, a programok lebonyolításához szükséges eszközök beszerzése, projektindítással kapcsolatos kötelező nyilvánosság biztosítása.

2022.01.31. Rendezvények, közösségi akciók 50 %-ának lebonyolítása.

2022.04.30. Rendezvények, közösségi akciók 75%-ának lebonyolítása

2022.06.30 Projektzárás, programsorozatok 100%-ának lebonyolítása

Szakmai beszámolók:

2021.07.31. A projekt előkészítése a tervek szerint megtörtént. A projektmenedzsment szervezet felállításra került, és 2021. 09.01-től megbízási szerződést kötöttünk a közösségi akciósorozat és a kreatív találkozási fórumok szervezésének koordinációs feladataira. A programok lebonyolításához szükséges eszközök beszerzése megtörtént. A projektindítással kapcsolatos kötelező nyilvánosság biztosítása aloldal nyitásával és projekttábla kihelyezéssel megtörtént.

2022.02.28. Az eszközbeszerzések teljes körűen, a rendezvények, közösségi akciók 50 %-ának lebonyolítása megtörtént.

2022.04.30. Rendezvények, közösségi akciók 75%-ának lebonyolítása megtörtént.