Chapter Találkozó a Motorinfóban 2007

Baráti meghívásnak eleget téve részt vettem a Hog Four Rivers Chapter tagjai által megrendezett elsõ találkozón. Örömmel tettem eleget a meghívásnak, hiszen a chapter tagjaival eltöltött tavalyi Faker See-ben eltöltött idõ kellemes, volt plusz a Directorral régi, ismeretség, barátság is fennáll közöttünk. A  Miskolctól közel négyszáz km-es odaút különösen szép volt, a Bakony még nekem, a Bükk-hegység gyermekének is szép. A találkozó a Gerence Fogadó udvarán Bakonybélen volt.

Tóth Tamás, Assistant Directort, kérdeztem a rendezvény céljáról, s arról, mi inspirált Õket.
  „A megrendezett találkozó elsõdleges célja, hogy a magyarországi HOG Chaptereket és tagjait közelebb hozza egymáshoz, és szorosabb barátságok szövõdhessenek. Vannak Magyarországon hasonló találkozók, ahová minden motorost, vagy Harley tulajdonost szeretettel várnak, ez abban különbözik ezektõl, hogy ide csak a HOG családba tartozó magyarországi chapter-tagokat várjuk, annak érdekében, hogy a motorozás és szórakozás mellett nyíltan beszélhessünk azokról a dolgokról is melyek esetleg az ország különbözõ sarkaiból, különbözõképpen látszanak. Tehát semmiképpen nem az a cél, hogy ezzel még jobban megosszuk a motoros társadalmat, csupán annyi, hogy ahogy egy családnak is szüksége van arra, hogy tagjai idõnként leüljenek és átbeszéljék a mindennapokat és a jövõt, úgy nekünk is szükségünk van egy ilyen alkalomra.
A május 12-13. között megtartott 1. Magyarországi HOG Chapter találkozón megpróbáltunk ennek a kezdeményezésnek teret adni. Annak, hogy tudunk-e ebbõl hagyományt teremteni csak rajtunk múlik: magyarországi HOG Chapter-tagok. A Four Rivers Chapter-tagjai eldöntötték, hogy 2008 májusában megrendezik a 2. Chapter találkozót is, leszûrve az idei év tapasztalatait”.

A programokról:
A regisztráció után egy közös ebéd, utána motorozás egy egyébként lezárt erdészeti úton a bakonyi erdõ közepében, majd egészen Herendig egy nagy köröcske, délután a helyí táncos lányok kezdtek, majd a Blues Company következett, „szelídített” változattal, hisz gyermekek is jelen voltak, majd a Retro együttes játszott színvonalas zenét a Bakonybél Polgármesterével a doboknál.
A buli reggelig tartott. Hazafelé csak tankolni álltunk meg, kissé szögletesre ültük …, de megérte,s jövõre is itt leszünk.

 Sheriff (motorinfo)

Információk

Változás:

Tájékoztatni szeretnénk minden barátot, motorost és leendő motorost, hogy a 2006-ban a nemzetközi Harley Owners Group szervezetnél bejegyzett H.O.G. Four Rivers Chapter, 2016. május 09-től ismét hivatalos HOG chapterként működik tovább. 

A Programok menüpont alatt folyamatosan tájékozódhatsz szervezett túráinkról, rendezvényeinkről és egyéb programjainkról. Ha szeretnél többet megtudni rólunk, a megadott telefonszámon, vagy e-mail címen érdeklődhetsz.

 

 

© 2016 Four Rivers Chapter