Rólunk

 


A H.O.G.® azaz a Harley Owners Group, magyarul a Harley Tulajdonosok Klubbja szerte a világon nagy népszerűségnek örvend. A nemzetközi szervezetet a Harley Davidson 1983-ban alapította, napjainkra a világ legnagyobb, gyár által szponzorált motoros egyesületévé vált, több mint egymillió taggal. A nemzetközi H.O.G.-nak bárki tagja lehet, aki Harley Davidson motorkerékpárral rendelkezik és fizeti az éves 75 eurós tagdíjat. Az új motorkerékpár tulajdonosok automatikusan egy évre szóló H.O.G.® tagságot kapnak ajándékba. 

A Chapterek a nemzetközi H.O.G. helyi szervezetei, melyek fő feladatai, hogy a Harley-Davidson tulajdonosokat, mint egy nagy családot összefogja és irányítsa. Magyarországon jelenleg négy Chapter működik: Budapest Chapter, South Hungary Chapter, Four Rivers Chapter, Pannon Chapter. 

A győri szervezet 2003-ban jött létre, ezt követően a nemzetközi bejegyzést, H.O.G. Four Rivers Chapter - Hungary néven 2006. tavaszán kapta meg. 2016-ban megújulva, 8498 bejegyzési számmal működik a Chapter tovább. Tagjaink fontosnak tartják a Harley-Davidson márka és az ahhoz szervesen kötődő szabadság érzés népszerűsítését, melynek érdekében rendszeresen szervezünk különböző programokat, motoros túrákat, valamint ellátogatunk hazai és külföldi rendezvényekre, ezzel is szorosabbra fűzve Harley Owners Group-hoz tartozó chapterek közötti barátságot.

Az aktuális rendezvényeinkről, túráinkról a Programok menüpontban kapsz információt.

A nemzetközi H.O.G.®-ról bővebben itt.

Amennyiben többet szeretnél tudni rólunk, írj a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, vagy látogass el facebook oldalunkra:  

Információk

Változás:

Tájékoztatni szeretnénk minden barátot, motorost és leendő motorost, hogy a 2006-ban a nemzetközi Harley Owners Group szervezetnél bejegyzett H.O.G. Four Rivers Chapter, 2016. május 09-től ismét hivatalos HOG chapterként működik tovább. 

A Programok menüpont alatt folyamatosan tájékozódhatsz szervezett túráinkról, rendezvényeinkről és egyéb programjainkról. Ha szeretnél többet megtudni rólunk, a megadott telefonszámon, vagy e-mail címen érdeklődhetsz.

 

 

© 2016 Four Rivers Chapter