Magyarországi H.O.G. Vándordíj

 

A magyarországi H.O.G. Vándordíjat Virág Krisztián a H.O.G. Four Rivers Chapter titkárának kezdeményezésére a magyarországi H.O.G. Chapterek elnökei alapították 2009-ben azzal a szándékkal, hogy ezzel a díjjal ismerjék el az arra érdemes tagok magyarországi H.O.G. Chapterek közösségérért végzett áldozatos munkáját.

A Vándordíj az alapító okirat szerint annak a motorosnak ítélhető oda, aki a tárgyévben a legtöbbet tette a magyarországi H.O.G. Chapterek közösségéért.

A vándordíjat 2009-től kezdve minden évben odaítéli a magyarországi H.O.G. Chapterek elnökeiből álló bizottság annak a jelölt személynek, akire a bizottság a legtöbb szavazatot adja.

Jelölést csak magyarországi H.O.G. Chapter tagok tehetnek, és a jelölésnek részletes indoklást kell tartalmaznia.

A vándordíjat Schreiner Károly fafaragó mester készítette körtefából.

 

Díjazottak:

2009: Juhász Tibor assistant director, treasurer (South Hungary Chapter)

2010: Bolla Tibor secretary (Nyír Chapter)

2011: Papp Péter  assistant director (South Hungary Chapter) 

2014: Tóth Zsuzsanna  activities officer (Budapest Chapter

2015: Virág Krisztián assistant director (Four Rivers Chapter)

2016: Nikovics Géza  director (Pannon Chapter)

 

 

Információk

Változás:

Tájékoztatni szeretnénk minden barátot, motorost és leendő motorost, hogy a 2006-ban a nemzetközi Harley Owners Group szervezetnél bejegyzett H.O.G. Four Rivers Chapter, 2016. május 09-től ismét hivatalos HOG chapterként működik tovább. 

A Programok menüpont alatt folyamatosan tájékozódhatsz szervezett túráinkról, rendezvényeinkről és egyéb programjainkról. Ha szeretnél többet megtudni rólunk, a megadott telefonszámon, vagy e-mail címen érdeklődhetsz.

NAPTÁR

 

 

© 2016 Four Rivers Chapter